GROTE ACTIE VOOR STICHTING JARIGE JOB

uit De Peperbus
(16 oktober 2014)

Deze dag wordt aandacht besteed aan Stichting Jarige Job De open dagen maken deel uit van de FEESTENBANK waar mensen die nooit naar een feest kunnen gaan GRATIS naar toe kunnen.Stichting NICE MOVE een stichting die actief is op het gebied van maatschappelijk werk, werk en inkomen en reintegraties houd op verschillende data en plaatsen informatiedagen. Er worden informatiedagen gehouden over participatie, werk en inkomen, opleidingen. Deze dag wordt ook aandacht besteed aan Stichting Jarige Job een stichting die kinderen een verjaardag bezorgd als de ouders dat niet kunnen en aan stichting Make a Wish. Een deel van de tickets inkomsten gaan naar deze twee stichtingen.

Stichting NICE MOVE een stichting die actief is op het gebied van maatschappelijk werk, werk en inkomen en reintegraties houd op verschillende data en plaatsen informatiedagen. Er worden informatiedagen gehouden over participatie, werk en inkomen, opleidingen.

Deze dag wordt ook aandacht besteed aan Stichting Jarige Job een stichting die kinderen een verjaardag bezorgd als de ouders dat niet kunnen en aan stichting Make a Wish. Een deel van de tickets inkomsten gaan naar deze twee stichtingen.

Er zijn lezingen over Budgetcoaching en schuldhulpverlening van Chris Ferdinandus budgetcoach en mr drs GM van Duin over maatschappij en economie.

Henry Wentink van My Wheels deelauto zal een lezing geven over deeleconomie en zijn op te starten deeleconomie centrum. Medewerkers van CMN ruil en betaalsysteem zullen informatie geven over de rol van de banken en het alternatief voor de bank. Ook zullen contactpersonen van de Basisinkomen partij een nieuwe serieuze partij informatie geven over de doelstellingen van hun partij. Sta op en Schitter in jouw identiteit”. is een presentatie van R. Kok

Voorts houdt Lucas Slager van Lothlorien een lezing over zekerheden en coach je zelf. U kunt deelnemen aan een workshop budgetspel en aan het soep en broodjesconcert van Harry Loco woodstock performer a tribute to Bob Dylan. Om 16.00 uur vind een optreden plaats van Cabaretier Roel Verburg. Om 19.30 uur een concert van Harry Loco .

24 OKTOBER ZWOLLE DOMINICANEN KLOOSTER ASSENDORPSTRAAT

30 OKTOBER ASSEN WIJKGEBOUW MARKEHUUS SCHARMBARG

14 NOVEMBER WIJKGEBOUW DE ENK ENKSTRAAT ZWOLLE

21 NOVEMBER HET HEERENHUIS GRONINGEN SPILSLUIZEN

18 en 19 DECEMBER PARTYC HET DAK LEERDAM

16 JANUARI 2015 KERK BOOTHSTRAAT 7 UTRECHT

23 JANUARI 2015 CAFE DE POTTER SCHAIJK NRD BRABANT

30 JANUARI WIJKCENTRUM DE STOLP DEN BOSCH

27 en 28 FEBRUARI HET VEERHUIS NIEUWEGEIN

20 TOT EN MET 27 JUNI 2015 NETL PARK KRAGGENBURG

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *