Schitterend initiatief van sociale ondernemers in Amsterdam. Bezoek hun website.

Hierbij de intro voor het filmpje, overgenomen van hun website:

CtheCity, dé nieuwe belevenis van Amsterdam die op 1 augustus haar deuren opent. Onvoorspelbaar, verrassend en uitdagend.

Bij CtheCity beleef je Amsterdam in het donker. Herken, beleef en ontdek Amsterdam zoals nooit tevoren.

Midden in de stad, in een ruimte van 300m2 wordt er druk gewerkt om de stad na te bouwen. Wandel door het Vondelpark, bezoek een Jordanese kroeg en fiets over de Amsterdamse grachten. Hoor de bootjes als je op de brug staat, ruik de verse vis op de Albert Cuyp en steek een drukke straat over.

Met begeleiding van onze experts in het donker ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Deze blinde gidsen nemen je mee in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, hun eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker.

Je kan ons een handje helpen door middel van Crowdfunding. In ruil voor jouw financiële steun ontvang je als een van de eersten tickets, of zelfs meer. Kijk op de site rond voor de extra’s die je in ruil van jouw hulp kunt ontvangen. Je kan je ticket dan vanaf 1 augustus gebruiken. De ticket is onbeperkt geldig dus je kan gerust ook later in het jaar komen.

Doe mee, koop nu een kaartje met korting en geef jezelf of iemand anders deze fantastische ervaring cadeau. Een unieke ervaring voor jou en een unieke baan voor blinden.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *