uit: Amuuze.be

De bakfiets zit terug in de lift. We gebruiken het om de kinderen naar school te brengen, om grote inkopen te doen en gezellig weg te gaan. Maar kunnen we de bakfiets ook inzetten in een nieuwe vorm van economische en socio-culturele activiteiten in stedelijke context?

Het idee zit al enige tijd in het hoofd van twee collectieven (Urban Foxes en Soft Revolution) en eind april gaan we de eerste concrete stappen leggen.

Twee modules zitten al in de pipeline: Een echte brusselse wafel box en een entertainment box (mini cinema en gaming faciliteiten). In een eerste fase willen we deze twee modules autonoom laten werken. We zoeken hiervoor nog handige harries en fervente fietsfanaten die mee willen werken aan dit project

Het idee op langere termijn is om de bakfiets ter beschikking te stellen van iedereen die een eigen box wilt uitwerken. Kleine beroepen en lokale economie kan zo worden ondersteund. Wie zich wilt toevoegen aan ons concept mag ons zeker contacteren!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *